Thursday, December 31, 2009

Wednesday, December 30, 2009

Poem

If I never met you, I wouldn't like you. If I didn't like you I wouldn't love you.
If I didn't love you I wouldn't miss you, but I did, I do and I will.

It takes a minute to like someone, and hour to love someone, but to forget someone takes a life time.

Hearts live by being wounded
Oscar Wilde

"Moving on is simple, it's what you leave behind that makes it so difficult"

I dont miss him, I miss who I thought he was

"My heart longs for you, my soul dies for you,
my eyes cry for you, my empty arms reach out for you."

"Don't Cry Over Someone That Won't Cry Over You"
"No Guy Is Worth Your Tears & When You Find
The One That Is He Won't Make You Cry"

"Forget who hurt you yesterday,
But don't forget who loves you tenderly today."

"Love can make you happy but often times it hurts, but love is only special when you give it to who its worth."

"The hardest part of loving someone is knowing when to let go, and knowing when to say goodbye."

"Forget the times he walked by, Forget the times he made you cry,
Forget the times he spoke your name, Remember now your not the same.
Forget the times he held your hand, Forget the sweet things if you can,
Forget the times & Don't pretend, Remember now he's just your friend."

"The day you finally decide to love me will be the day after the day I have given up on chasing you"

"I hate to see the one I love happy with somebody
but I surely hate it more to see the one I love unhappy with me..."

"I had a dream and it was about you ...
I smiled and recalled the memories we had ...
then I noticed a tear fell from my eyes ... you know why?
Coz in my dream you kissed me and said goodbye ..."

"If in this lifetime, I wont get to have you,
I'll make sure that if I meet you in my next life
I wont have to think twice on saying that "I waited a lifetime to say I love you...""

"If someone you love hurts you cry a river, build a bridge, and get over it."

"Never be sad for what is over, just be glad that it was once yours."

"I’m going to smile and make you think I’m happy, I’m going to laugh, so you don’t see me cry,
I’m going to let you go in style, and even if it kills me- I’m going to smile."

'Tis better to have loved and lost than never to have loved at all."

"The way to love anything is to realize that it might be lost."

"The hottest love has the coldest end."

"Some of us think holding on makes us strong; but sometimes it is letting go."

" For few love can last a lifetime, but for many not knowing when to let go can hold them back forever. "

You broke me, you broke my heart, you broke everything! You
turned my world upside down and inside out, BUT I know it was worth it for
that one moment of love we had, it's a shame it went bad.....

"If You Really Love Something Set It Free.
If It Comes Back It's Yours, If Not It Wasn't Meant To Be"

"Some Day You'll Cry For Me Like I Cried For You,
Some Day You'll Miss Me Like I Missed You,
Some Day You'll Need Me Like I Needed You,
Some Day You'll Love Me But I Won't Love You"

"Time will make you forget me but time will make me love you
more than before."

Wednesday, November 4, 2009

malu...giler..

ari tu aku pergi rumah kawan aku,kitaorang nak wat study group dlm beberape minit tu kawan aku dah ngantuk dierkata "dah hujan ke taik burung banyak sangat"rupa-rupanya dah hujan,so aku masuk le dlm umah dier sbb hujan lebat
tiba-tiba jeng jeng jeng

ayah aku datang dengan payung pink bunga-bunga malu aku tapi aku nak wat cam ne dah tu bapak aku,aku pon ikut je la...

Wednesday, September 16, 2009

My First Experience

Haahaha...kelakar pun ada...ari ni pertama kali aku buat persembahan kat sekolah.Malu gila aku...hehehe tapi best jugakla....kena menari depan guru besar untuk majlis perpisahan tu yg malu tu ... tapi akhir nye aku berjaya menari dengan tanpa rase malu .. hohoho

Friday, September 11, 2009

ni hadiah plak....




pemberian dari kami untuk cikgu najlaa

hari last...cikgu mengajar




ni smua surat yg diorang bg kat cikgu masa hari last
(cikgu practical)

Budak2 laki yg ganas/lorat



budak2 laki kelas aku yg lorat/ganas
(sekali lagi upload tanpa kebenaran dr blog cikgu aku...mintak maaf ye cikgu...)

kawan-kawan aku




Upload from blog cikgu aku.Sori cikgu....guna tanpa kebenaran...inipun ramai yang takde termasuk aku... hehe

MU VS BARCA-KOMEN IKHLAS AKU

hahahaha....aku sebnrnya nak citer pasal cuti aku kat Bandung ari tu tp nnt la...sbb nak komen psl ni dulu.Td kat pangkin belum duduk lg aku tgk dr jauh je kawan aku kipas mati keras MU la konon dok senyum2 ngan aku...hehehee belumtanya apa2 lagi dah dia kata aku tak layak nak komen la.... kurang2 dia dah dapat juara liga la...csea pun mugkin dapat FA la....aku diam jela.... tp semalam dia kt aku ptt banggala sebb MU konon2 wakil kelab inggeris la....ntahape2 la dorng nie.... komen aku....MU sebnrnya memalukan kelab inggeris....kene ayam jer...aku mmg dah hagak.... spirit nak melawan tu mmg takde...hampeh...main mcm org bodoh je aku tgk...hehehehe....klu klh tapi main cantik ke...bersemangat ke....ok la...nie....main dah semangat dah tp kene ayam gak.... sbb bukan bagus pun MU ni.sib baik je msk final sbb laluan dorg mudah2...mls la aku nak komen lg...sbb hanya makian je yg layak utk dorang nie.... hehehehe

Monday, August 3, 2009

H1N1 ADA KAT SEKOLAH AKU

bdk tu darjah dua and dier memang deman and selseme mak doktor tapi kasi anak gi skolah pelik kan tapi tak semestinya kan....mak doktor anak dier tak kena H1N1 ....sampai situ je la...hehehe

Wednesday, June 3, 2009

Jalan-jalan cari pasal 1 -Bandung day 1

Aku sebenarnya tak tau camana nak mula.....so,aku start from my house la ye.Malam tu kul 12 lbh baru mama aku kemas baju,baru nak check passport dan mcm2 persiapan org nak pegi travel to oversea la kata kan....agaknyela...mana aku tau..aku tengok jela and tolong sikit2 apa2 yang patut dan tak patut...hehehehe.... tu yg mama aku mare tuu.Ayah aku tolongla mama aku gam kan kasut mama aku yang nak tercabut tapaknye tu.Sian mama aku tapi nak buat camana.... dah pegi JJ tp tak jumpa yang sesuai....So...aku pun tak taula kul berapa baru mama aku siapkan semua tu sbb aku dah tido...ok...nnt aku update lg dengan cerita starting from rumah aku ke airport dan kalu sempat on my first day at bandung.

Saturday, May 16, 2009

Chicken pox vs chicken chop

I got infected by the chicken pox..so my dad tried to find few info on chicken pox...but the funny thing is...he mentioned it as 'chicken chop'...so my mum and I laughed like what....He denied that the mentioned 'chicken chop'....but my mum and I heard that loud and clear! Sorry dad....by the way...i miss chicken chop...but I got chicken pox now...isk...isk...

The moon has split

Splitting of the moon by Prophet Muhammad (peace be upon him). http://miracles-of-allah.blogspot.com/2006/12/crack-on-moon.html
More scientific facts can be found here as well:
http://www.answering-christianity.com/moon_split.htm


Wednesday, May 13, 2009

Trip ke Bandung

Salam semua...Tak sabar dah ni nak pegi Bandung pada 22 hb nnt...dah tengok kat google Earth tp tak nampak ape2 pun...Anyway nnt klu ada gambar2 menarik... aku post kat sini yerr...jgn jeles... hihihi

Sahabat-sahabatku

Sahabat2 ku dikelas adalah amira,arifah dan ramai lagila.Hari ni aku rehat dengan kump,pink ladies iaitu amirah dan arifah.Mmm.. kitaorang beli burger je,malas nak turun kelas.Itupun aku hutang dengan rashidin.Esok aku bayar la.Hari ni tak bawak duit,nak buat camane....
Nanti kalau ada gambar dorang aku post kat sini... tungguuu...