Sunday, September 26, 2010

Monday, September 20, 2010

Good luck ye sayang

Good Luck ye sayang...jangan kelam kabut jawab soalan tu...pastikan semua jawapan disemak semula kalau ada masa... hadiah akan menyusul kalau score 5A,,,tapi kalau tak dapat pun takpe...jangan lah rasa tertekan pulak...asalkan dapat keputusan yang lbh baik dari ayah dgn mama dah ok...hadiah yang dijanjikan ...ayah tak lupa... ok yang penting ayah tau...anak ayah dah berusaha...tu yang penting..

Monday, September 6, 2010

ini adalah gambar aku mkn bersame-same kawan yg aku sayang , mase ni kitaorg baru je balik skolah lepas tu pergi skolah balik sbb ade kokurikulum so, ktaorg pon mkn laa kat kfc ni ,kitaorg kongsi duit yg tukang oder tu oni thanks a lot oni kalo ta de ko memang laa kita org takkan kat kfc sbb sume nye malu nk gi oder termasuk laa aku hha . ini ialah kenangan yg takkan aku lupakan sambai bile -bile .
btw tlg doakan kami untuk mendapat keputusan yg cemerlang untuk upsr nnt .

kwn aku yg terhebad

Ini ialah kwn terhebat dan yg terbaik yg pernah aku ade.
kita org tak pernah selisih faham sbb kami percaya akan satu same lain . diaorang ni sume slalu berikan semangat bile aku sedih dan mereka juga boleh membuat aku ketawa semula dari menangis atau ape saje yg menyedih kan .orgitu ialah arifah , afiq and syafiq tapi yg paling rapat ngan aku arifah . But korang ni sume tak akan pernah ade gantinye oke !

Friday, June 11, 2010

CoretanMaya 1st Giveaway



dah lama tak join giveaway, hari ni nak join giveaway ni.Hadiah sangat kiut.

Tarikh tutup 30 jun 2010.

Untuk join silalah ke sini






Wednesday, April 14, 2010

Contest untuk blogger by Wavex



Syarat-syarat penyertaan..







1)Warganegara Malaysia (senang ckit nak pos hadiah..kalau org indon nanti susah nak pos hadiah)
2)Menjadi follower kepada blog nie..(optional je.. x kisah pun..)
3)Syarat paling penting..korang add waveX kat facebook kemudian hantar mesej ke inbox waveX menyatakan hasrat/tujuan korang..(tulis je sye nak join contest yg waveX anjurkan)
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?ref=profile&id=100000765963070


4)Tunggu beberapa minit atau ketika..kemudian check inbox anda..syarat2 yang mudah akan dihantar ke inbox anda..
5)Bagi yg x de facebook atau x mahu guna facebook boleh hantar ke emel sye..
wavexrider@gmail.com

referer saya kakak pink

hadiah2 sangat kiut miut...



Harap2 menang..



noorafzan birthday giveaway




Syarat2 nya amatlah mudah....klik gambar tuk join

Tuesday, April 13, 2010

cabutan bertuah versi tak ada perasaan






# cabutan bertuah ni akan berakhir pada 2 Mei 2010
# pemenang bertuah tempat petama, kedua, ketiga dan keempat akan dipilih

Monday, April 12, 2010

“Perfume Kesukaan Saya”



http://perfumeberry.blogspot.com/


yesss...sangat suka dengan minyak wangi... kalau dapat free lagi best. Nak suruh



ayah belikan, banyak sangat syarat-syarat dia...lagi susah dari syarat-syarat kat sini hehehe.sekarang suka minyak wangi follow me je... murah punya tapi boleh la bau dia... kalau dapat yang free punya mesti lagi best... harga seratus??wow dah keje nanti baru bole beli kot... hehehe sebenarnya saya ada dua tiga perfume... semuanya murah murah tapi yang ini paling suka pakai sebab wangi dan sedap di bau... hehe kalau wangi memangla sedap di bau...ok la... nak pergi tuition... ayah dah pandang pandang... tapi ayah yang suruh masuk contest ni kalau hendak perfuma mahal...
harap-harap dapat...

Friday, April 9, 2010

dngiveaway



Saya join giveaway senang ni...


syarat-syarat Dngiveaway ialah:

1. Be our Follower and FB Fan
2. Register as DnMembership.(terpulang la, klu tkt sgt xPYH)
3. Buat 1 post mengenai Dngiveaway di Blog/Facebook/website sertakan link ini, jadi peserta lain boleh serta sama.(wajib)
4. Tambahkan Picture beserta link blog ini. Di side bar.(wajib)
5. Tinggalkan komen dan link post.(sgt wajib)

Tarikh Tutup 15 April 2010.

Selamat berjaya kepada saya..

~~cheer~~

Thursday, January 14, 2010

Terkentut di panggung wayang

Pada tahun lepas,saya dan keluarga saya ...... pergi menonton wayang bersama .Sebalum kami masuk ke panggung kami singgah mkn di restorankegemaran kami.Saya mkn dngan bnyak sbb lauk-pauk yg dihidangkan memang sdap-sdap blake.Ketika di panggung wayang,dngan tdak semena-mena perut saya memulas-mulas.saya mengajak ibu ke tandas.Tetapi ibu enngan,kerana ibu asyik menonton filem itu.Tiba-tiba tanpa disengajakan,saya terlepas gas beracun.Nasib baik tiada org yg dngar.Tetapi saya terdengar sayub suara dari blakang "Eh sape plak yg kentut ni ?Bau mcm telur busuk je... ini mesti org yg duduk kat depan ni."Saya cuma buat muka slambe,seolah-olah tidak bersalah pon.Ibu plak memanda tajam ke arah saya"nk kentut mane bleh tahn-thnkan"saya ckp kat ibu.