Sunday, September 26, 2010

Monday, September 20, 2010

Good luck ye sayang

Good Luck ye sayang...jangan kelam kabut jawab soalan tu...pastikan semua jawapan disemak semula kalau ada masa... hadiah akan menyusul kalau score 5A,,,tapi kalau tak dapat pun takpe...jangan lah rasa tertekan pulak...asalkan dapat keputusan yang lbh baik dari ayah dgn mama dah ok...hadiah yang dijanjikan ...ayah tak lupa... ok yang penting ayah tau...anak ayah dah berusaha...tu yang penting..

Monday, September 6, 2010

ini adalah gambar aku mkn bersame-same kawan yg aku sayang , mase ni kitaorg baru je balik skolah lepas tu pergi skolah balik sbb ade kokurikulum so, ktaorg pon mkn laa kat kfc ni ,kitaorg kongsi duit yg tukang oder tu oni thanks a lot oni kalo ta de ko memang laa kita org takkan kat kfc sbb sume nye malu nk gi oder termasuk laa aku hha . ini ialah kenangan yg takkan aku lupakan sambai bile -bile .
btw tlg doakan kami untuk mendapat keputusan yg cemerlang untuk upsr nnt .

kwn aku yg terhebad

Ini ialah kwn terhebat dan yg terbaik yg pernah aku ade.
kita org tak pernah selisih faham sbb kami percaya akan satu same lain . diaorang ni sume slalu berikan semangat bile aku sedih dan mereka juga boleh membuat aku ketawa semula dari menangis atau ape saje yg menyedih kan .orgitu ialah arifah , afiq and syafiq tapi yg paling rapat ngan aku arifah . But korang ni sume tak akan pernah ade gantinye oke !

Friday, June 11, 2010

CoretanMaya 1st Giveaway



dah lama tak join giveaway, hari ni nak join giveaway ni.Hadiah sangat kiut.

Tarikh tutup 30 jun 2010.

Untuk join silalah ke sini